tampilan produk

Senze geus Certified ku Quality Management System GB / T 19001-2016 idt ISO9001: 2015, kami geus mastikeun prosés kadali kualitas jeung CMM diimpor jeung VMS guna ngahontal standar kualitas klien.Budaya Senze nyaéta "KUALITAS".Kualitas luhur, palayanan anu saé, pangiriman gancang sareng harga anu saé mangrupikeun tujuan urang.Hormat ngaharepkeun cooperate sareng anjeun ngawangun win-win kami.
  • products
  • products

Langkung Produk

Naha Milih Kami

SENZE precision lokasina di Kota Dongguan, Cina, nu mangrupakeun pabrik profésional pikeun manufaktur prototyping gancang kalayan pangalaman euyeub.Senze specializes di precision tinggi 3/4/5 sumbu CNC machining bagian kalawan téhnologi tinggi-tungtung, sarta percetakan 3D, paeh-casting, Lambaran Metal fabrikasi, jasa suntik kapang palastik.Kami fokus dina ngolah kalayan sagala jinis bahan kawas aluminium, baja, stainless steel, kuningan, plastik jsb Urang ogé nyieun rupa-rupa perlakuan permukaan kawas Anodizing, Plating, Lukisan, Brushed, Passivation, Polishing, grinding, Screen Printing, Laser ukiran jsb .

Warta pausahaan

news

prosés machining aluminium CNC

Anjeun tiasa mesin aluminium ku sababaraha prosés machining CNC sadia kiwari.Sababaraha prosés ieu nyaéta kieu.CNC Ngahurungkeun Dina operasi péngkolan CNC, workpiece nu rotates, sedengkeun single-titik alat motong tetep cicing sapanjang sumbu na.Gumantung kana mesin, boh ...

news

Aluminium CNC prosés Post-machining

Prosés pasca-machining Saatos machining bagian aluminium, aya sababaraha prosés anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun pitur fisik, mékanis, sareng estetika bagian éta.Prosés anu paling umum nyaéta kieu.Bead jeung keusik blasting Bead blasting mangrupakeun prosés pagawean pikeun aes ...

  • Festival Parahu Naga