• banner

Produk

  • Sheet Metal Fabrication Service Machining Metal Parts

    Lambaran Metal Fabrikasi Service Machining Bagian Metal

    Naon fabrikasi lambaran logam?

    Fabrikasi lambaran logam mangrupikeun metode manufaktur anu ngalibatkeun motong sareng ngabengkokkeun lambaran logam pikeun ngabentuk bentuk anu béda.

    Fabrikasi lambar logam leuwih ongkos-éféktif ti CNC machining lamun datang ka komponén logam jeung ketebalan témbok seragam.

     

    Bahan sadia pikeun lambaran logam

    Aluminium, stainless steel, baja hampang, tambaga

    Prosés fabrikasi lambar logam sadia

    Sfabrikasi logam heet, nya éta prosés anu digunakeun pikeun ngamanipulasi bahan pikeun nyieun komponén anu bakal dipaké dina produk ahir.Éta ngalibatkeun bahan anu dipotong, dibentuk sareng réngsé.Fabrikasi logam lambar dianggo dina seueur widang manufaktur, khususna dina alat médis, komputer, éléktronika sareng perkakas.Intina, naon waé anu diwangun tina atanapi ngandung logam bakal ngalangkungan prosés ieu:

    Motong

    Aya sababaraha cara nu lambar logam bisa potong buah leutik - shearing ngalibatkeun mesin motong ngagunakeun stress geser pikeun motong handap sapotong badag tina bahan kana leuwih leutik;éléktrik discharge machining (EDM) ngalibatkeun bahan conductive keur dilebur ku spark ti éléktroda muatan;motong abrasive ngalibatkeun pamakéan grinders atanapi saws pikeun motong ngaliwatan bahan;sarta motong laser ngalibatkeun pamakéan laser pikeun achieving motong tepat dina lambar logam.

    Ngabentuk

    Saatos logam dipotong, éta bakal kabentuk kana bentuk naon anu dipikahoyong pikeun komponén anu diperyogikeun.Aya sababaraha téhnik ngabentuk nu bisa dipaké - rolling ngalibatkeun potongan datar tina logam keur ngawangun leuwih sarta leuwih ku stand roll;bending jeung ngabentuk ngalibatkeun bahan nu keur dimanipulasi ku leungeun;stamping ngalibatkeun pamakéan parabot pikeun cap desain kana lambaran logam;punching ngawengku liang keur nempatkeun kana beungeut cai;sarta las ngalibatkeun hiji sapotong bahan keur ngagabung ka séjén maké panas.

    Réngsé

    Sakali logam geus kabentuk, éta bakal ngaliwatan prosés pagawean pikeun mastikeun eta geus siap dipaké.Ieu bakal ngalibetkeun logam anu diasah atanapi digosok nganggo abrasive pikeun ngaleungitkeun atanapi ngaleungitkeun bintik sareng ujung anu kasar.Proses ieu ogé tiasa ngalibetkeun logam anu gancang dibersihkeun atanapi dikumbah pikeun mastikeun yén éta leres-leres bersih nalika dikirim ka pabrik pikeun tujuan anu dimaksud.

    Sadia finish permukaan pikeun lambar logam

    Selesai permukaan diterapkeun saatos machining sareng tiasa ngarobih penampilan, kasar permukaan, karasa sareng résistansi kimia tina bagian anu dihasilkeun.

    1. Standar: Bagian sakumaha dikirimkeun sakumaha cut na ngagulung, euweuh perlakuan tambahan dilarapkeun.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    2. Bead Blasted: Bagian anu bead blasted kalawan manik kaca nu ngakibatkeun tékstur grainy.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    3. Brushed: Bagian sacara manual brushed kalawan grit # 180 sanggeus motong na bending.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.Idéal pikeun ngurangan roughness permukaan hiji bagian.

    4. Brused + Anodized tipe II: Bagian anu dipped dina mandi anodizing (tipe II) sanggeus brushing manual.Idéal pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi tina bagian.Idéal pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi tina bagian.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    5. Bead blasted + Anodized tipe II: Bagian anu dipped dina mandi anodizing (tipe II) sanggeus bead blasting.Idéal pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi tina bagian.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    6.Anodized tipe III (Hardcoat): Bagian dipped dina anodizing (tipe III) mandi langsung saatos fabrikasi.Idéal pikeun ngaronjatkeun korosi sarta ngagem lalawanan komponén.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    7. Bubuk coated : Lapisan palapis bubuk diterapkeun langsung saatos fabrikasi.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    8.Hideung oksida: Bagian anu dipped dina mandi oksida hideung sanggeus fabrikasi.Idéal pikeun ningkatkeun daya tahan korosi sareng ngaleutikan pantulan cahaya dina komponén baja.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    9. palapis konversi kromat: Bagian anu dipped dina mandi alodine langsung saatos fabrikasi.Idéal pikeun ngaronjatkeun résistansi korosi tina bagian bari ngajaga sipat conductive na.RoHS patuh.Edges seukeut pegat jeung deburred pikeun penanganan aman.

    2 (1)

    11 (4) 11 (3)

    machining parts (37)

  • Rapid Aerospace Milled Customized Steel CNC Machining Parts

    Rapid Aerospace Milled ngaropéa Steel CNC Machining Bagian

    SENZE gaduh prosés kontrol kualitas anu ketat, sareng ogé ngimpor CMM (Mesin Ukur Koordinat), sareng VMS (Projektor) pikeun ngahontal standar kualitas klien.Konsumén kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun waktos anu leres sareng aranjeunna tiasa ngandelkeun tim insinyur anu ngalaman pisan sareng pangiriman tepat waktu.

  • OEM Robot Prototype Custom Bicycle Titanium Alloy CNC machining Parts

    OEM Robot Prototipe Adat Sapédah titanium Alloy CNC machining Bagian

    Urang tiasa custom suku cadang salaku gambar jeung sarat.Bahan utama anu urang tiasa laksanakeun kalebet SS201, SS304, AL6061 T6, AL6063, AL7075, Kuningan, Tambaga, Titanium, Alloy, ABS / PC / POM / PEEK / PMMA / PVC jsb CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe pisan. gancang kalayan precision tinggi, dina laju produksi tinggi, bahan dipaké téh kuat sarta awét pikeun nguji.Nyadiakeun gambar 2D na 3D (PDF pikeun 2D; IGS / STP / STEP pikeun gambar 3D) ka kami, kami bakal custom precision bagian mesin cnc pikeun anjeun.

  • Polishing Lathe High Precision CNC Machining Prototype Turning Plastic Parts Service

    Polishing Lathe High Precision CNC Machining Prototipe Ngahurungkeun Service Bagian Plastik

    Dina palastik CNC machining (Digital Computer Control), bagian nu dijieun ku machining dina massa blok plastik ku mesin panggilingan digital.Téknologi prototyping gancang ieu cocog pikeun produksi unit dina kontéks tés fungsional.

    CNC machining bagian prototipe palastik disebut metoda "subtractive" sabab aya panyabutan bahan.A Pilihan rupa résin ngamungkinkeun bagian bisa diala dina "bahan katuhu", sahingga sahingga sipat mékanis deukeut jeung bagian suntik-dijieun (ABS, PC, PP, PVC, POM, PMMA, Pa 6/66).

  • Electric Tool Spare Medical Precision CNC Plastic ABS Machining Parts
  • SS304 Machining Prototype Stainless Steel CNC Motorcycle Parts Service

    SS304 Machining Prototipe Stainless Steel CNC Motor Bagian Service

    1.Advance CNC lathes puseur machining

    2.DMG 5 sumbu puseur machining CNC

    3. 3/4 sumbu puseur machining CNC

    4.EDM / Mesin WEDM

    5.Mold-plastik / puseur layanan kapang baja 6.VMS + CMM Sistim test QC.

  • Nickel Plating CNC Car Auto Precision Custom Machining Milling Parts Service

    Nikel Plating CNC Car Auto Precision Custom Machining Panggilingan Bagian Service

    Hardware logam ngaropéa sakumaha gambar jeung sarat.Bahan utama anu urang tiasa laksanakeun kalebet SS201, SS304, AL6061 T6, AL6063, AL7075, Kuningan, Tambaga, ABS / PC / POM / PEEK / PMMA / PVC jsb. , dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.Nyadiakeun gambar 2D na 3D (PDF pikeun 2D; IGS / STP / STEP pikeun gambar 3D) ka kami, kami bakal custom precision bagian mesin cnc pikeun anjeun.

  • CNC Milling Prototype Stainless Steel Robot Precision Machining Parts

    CNC panggilingan Prototipe steel Steel Robot Precision Machining Bagian

    Senze parusahaan husus dina precision tinggi 3 4 5 sumbu CNC Machining bagian leungeun kapang OEM kalawan téhnologi tinggi-tungtung.

  • Turning Shaft Aircraft High Precision OEM Machining Parts

    Ngahurungkeun Aci Pesawat High Precision OEM Machining Bagian

    Custom sagala rupabagian machining jeung prototipe.Senze bisa ngahasilkeun bagian ieukacida gancangna kalawan precision tinggi, dina laju produksi tinggi, bahan dipaké téh kuat sarta awét pikeun nguji.

    CNC machining mangrupakeun subtract aionprosés manufaktur anu ngagunakeun puteran parabot motong-dikawasa komputer kawas drills, tungtung Mills, sarta péngkolan parabot pikeun miceun bahan tina blok solid bahan, kukituna shaping bagian.Urang ngalakukeunPrecision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun mesin CNC Anjeuningbagian kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

  • Musical instruments Spare Custom Brass Machining Parts

    Alat musik Spare Custom Kuningan Machining Parts

    Senze precision tiasa custom sagala jinis alat musik bagian salaku gambar customer urang.Jeung salaku sarat anjeun pikeun nyieun perlakuan permukaan.CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

    Mesin CNC mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun manufaktur bagian kalayan sajumlah bahan sareng permukaan permukaan.Senze Precision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

  • China Custom Turning Precision Gold Plating CNC Brass Machining Parts

    Cina Adat Ngahurungkeun Precision Emas Plating CNC Kuningan Machining Bagian

    Ieubagian machining nyaeta bahan kuningan, sarta perlakuan permukaan nyaéta plating emas, éta péngkolan tur bending teknis pikeun machining.

  • Precision Custom Milling CNC Machining Aluminum Parts Service

    Precision Adat panggilingan CNC Machining Aluminium Bagian Service

    CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.Mesin CNC mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun manufaktur bagian kalayan sajumlah bahan sareng permukaan permukaan.Senze Precision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.