• banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

SENZE precision lokasina di Kota Dongguan, Cina, nu mangrupakeun pabrik profésional pikeun manufaktur prototyping gancang kalayan pangalaman euyeub.Senze specializes di precision tinggi 3/4/5 sumbu CNC machining bagian kalawan téhnologi tinggi-tungtung, sarta percetakan 3D, paeh-casting, Lambaran Metal fabrikasi, jasa suntik kapang palastik.Kami fokus dina ngolah kalayan sagala jinis bahan kawas aluminium, baja, stainless steel, kuningan, plastik jsb Urang ogé nyieun rupa-rupa perlakuan permukaan kawas Anodizing, Plating, Lukisan, Brushed, Passivation, Polishing, grinding, Screen Printing, Laser ukiran jsb .
Kami gaduh Proyék anu beunghar, Insinyur, Téknis, Usaha, Saatos tim penjualan.Numutkeun kana gambar 2D, 3D anjeun, kami bakal nyobian pangsaéna pikeun damel sareng anjeun sareng masihan jasa mesin anu langkung saé sareng langkung saé.Ayeuna produk urang panas jual di sakuliah dunya.
Senze geus Certified ku Quality Management System GB / T 19001-2016 idt ISO9001: 2015, kami geus mastikeun prosés kadali kualitas jeung CMM diimpor jeung VMS guna ngahontal standar kualitas klien.
Budaya Senze nyaéta "KUALITAS".Kualitas luhur, palayanan anu saé, pangiriman gancang sareng harga anu saé mangrupikeun tujuan urang.Hormat ngaharepkeun cooperate sareng anjeun ngawangun win-win kami.

SENZE-CNC

1. inspeksi Strict kami ngalakukeun salila operasi,
2. CNC péngkolan machining, panggilingan machining, 5-sumbu machining,
3. Dina waktos pangiriman (10-30days nurutkeun urutan qty),
4. urutan leutik téh bisa ditarima tur ogé disusun,
5. harga kalapa kalawan kualitas alus.

Kami alus dina

1. 5/4/3 sumbu CNC machining,
2. Insinyur mesin CNC khusus,
3. suntik molding, maot matak molding,
4. Lambaran logam fabricate, jasa motong laser,
5. Perlakuan permukaan,

Parabot urang gaduh

1.Advance CNC lathes puseur machining,
2. DMG 5 sumbu CNC machining puseur,
3.3/4 sumbu puseur mesin CNC,
4. Mesin EDM/WEDM,
5.Mold--plastik / puseur layanan kapang baja,
6. Sistim test VMS + CMM QC.

Perusahaan Senze

Kantor

Bengkel CNC

Mesin Percetakan 3D

Bengkel Percetakan 3D

kapang suntik

motong laser

Kontrol kualitas

SENZE gaduh prosés kontrol kualitas anu ketat, sareng ogé ngimpor CMM (Mesin Ukur Koordinat), sareng VMS (Projektor) pikeun ngahontal standar kualitas klien.Konsumén kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun waktos anu leres sareng aranjeunna tiasa ngandelkeun tim insinyur anu ngalaman pisan sareng pangiriman tepat waktu.

VMS

Pamariksaan

CMM

Sertipikat kami

Senze geus Certified ku Quality Management System GB / T 19001-2016 / ISO9001: 2015.Kami bakal mastikeun produk sareng mariksa sadaya barang salaku standar.Sareng urang tiasa ngadaptarkeun NDA sareng klien kami pikeun ngajagi proyékna.

Jasa Kami

1. reply gancang, komunikasi jeung perlakuan dina waktu,
2. Profésional sarta sabar sangkan konsumén senang tur lega,
3. pakét Alus ngajaga alus,
4. Ladenan sanggeus-jualan sistem nyaéta pikeun ngawujudkeun kapuasan customer.

Naha Milih Kami

1. Pangiriman langkung gancang,
2. Palayanan anu saé,
3. Taya sarat MOQ,
4. Bagian kalawan konstruksi kompléks bisa dijieun,
5. Kami pabrik, urang bisa ngadalikeun kualitas sarta ngahemat ongkos.

Contact us pikeun inpo nu leuwih lengkep