• banner

Taros Kami

Dongguan Senze Precision Hardware Co., Ltd.

Alamat

Kamar 104, Gedong 4, 62 Jalan Tengah Dezheng, Kota Chang 'an, Dongguan, Guangdong, Cina

Telepon

Penjualan: 0086-15014765574

Wechat: 0086-150147655744

Whatsapp: 0086-150147655744

Lain: 0086-13352956628

Jam-jaman

Jam: Senén-Saptu: 8am ka 7pm

Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami