• banner

Warta

  • Aluminium CNC machining processes

    prosés machining aluminium CNC

    Anjeun tiasa mesin aluminium ku sababaraha prosés machining CNC sadia kiwari.Sababaraha prosés ieu nyaéta kieu.CNC Ngahurungkeun Dina operasi péngkolan CNC, workpiece nu rotates, sedengkeun single-titik alat motong tetep cicing sapanjang sumbu na.Gumantung kana mesin, boh ...
    Maca deui
  • Aluminium CNC Post-machining processes

    Aluminium CNC prosés Post-machining

    Prosés pasca-machining Saatos machining bagian aluminium, aya sababaraha prosés anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun pitur fisik, mékanis, sareng estetika bagian éta.Prosés anu paling umum nyaéta kieu.Bead jeung keusik blasting Bead blasting mangrupakeun prosés pagawean pikeun aes ...
    Maca deui
  • Abrasive blasting/ Sandblasting treatment

    Abrasive blasting / perlakuan Sandblasting

    Blasting grit abrasive, atanapi beberesih ledakan pasir, mangrupikeun prosés perawatan permukaan anu seueur dianggo dina sababaraha industri anu béda-béda kalayan tujuan anu béda-béda.Blasting abrasive nyaéta prosés dimana média abrasive gancangan ngaliwatan nozzle blasting ku cara maké hawa dikomprés.Anu abrasive ...
    Maca deui
  • CNC Machining of Aluminium

    CNC Machining tina Aluminium

    Aluminium mangrupakeun salah sahiji bahan machined paling sadia kiwari.Kanyataanna, prosés machining aluminium CNC kadua sanggeus baja dina watesan frékuénsi palaksanaan.Utamana ieu alatan machinability na alus teuing.Dina bentuk anu paling murni, unsur kimiawi alumunium lemes, ductile, non-magnét ...
    Maca deui
  • Surface finish in cnc machining

    Permukaan permukaan dina mesin cnc

    CNC panggilingan sarta péngkolan anu serbaguna, ongkos-éféktif jeung akurat, acan kamungkinan pikeun bagian machined CNC dilegakeun malah salajengna lamun rengse tambahan dianggap.Naon pilihan?Sanaos éta sapertos patarosan anu saderhana, jawabanna rumit sabab aya seueur faktor pikeun ...
    Maca deui
  • History and terminology of metal machining

    Sajarah sarta terminologi machining logam

    Sajarah sarta terminologi: Harti tepat istilah machining geus mekar leuwih hiji satengah abad kaliwat sakumaha téhnologi geus maju.Dina abad ka-18, kecap masinis ngan saukur hartosna jalma anu ngawangun atanapi ngalereskeun mesin.Karya jalma ieu lolobana dipigawé ku leungeun, ngagunakeun p...
    Maca deui
  • What is Vacuum Casting? And the Benefits of Vacuum Casting

    Naon Vacuum Casting?Jeung Mangpaat Vacuum Casting

    Upami anjeun naroskeun mana cara anu paling ekonomis pikeun ngadamel prototipe naon waé?Teras anjeun kedah nyobian tuang vakum.Dina tuang vakum, anjeun kedah gaduh suhu optimum anu leres nalika ngarawat bahan.Pikeun résin, anjeun peryogi 30 darajat Celsius pikeun ngaleutikan shrinkage dina tekanan vakum...
    Maca deui
  • Rapid prototyping

    Prototyping gancang

    Mesin prototyping gancang ngagunakeun sintering laser selektif (SLS) model 3D slicing Rapid prototyping mangrupakeun grup téhnik dipaké pikeun gancang fabricate model skala bagian fisik atawa assembly ngagunakeun tilu diménsi komputer dibantuan design (CAD) data.Pangwangunan bagian atanapi rakitan nyaéta kami ...
    Maca deui
  • The affect of precision machining to the future state of medical devices

    Pangaruh tina mesin precision kana kaayaan hareup alat médis

    Mesin precision kapanggih dina rupa-rupa séktor, kalebet éléktronika, pesawat, sareng kasehatan.Mesin CNC dianggo pikeun ngadamel seueur komponén sareng alat médis.Industri alat médis diwangun ku sababaraha bagian médis, sapertos implan pikeun rekonstruksi tulang tonggong, tuur, sareng hip ...
    Maca deui
  • Black oxidation precision prototype

    Hideung oksidasi precision prototipe

    Oksida hideung atawa blackening nyaéta palapis konvérsi pikeun bahan ferrous, stainless steel, tambaga jeung alloy dumasar tambaga, séng, logam bubuk, jeung solder pérak.[1]Hal ieu dipaké pikeun nambahkeun résistansi korosi hampang, pikeun penampilan, sarta pikeun ngaleutikan pantulan cahaya.[2]Pikeun ngahontal résistansi korosi maksimal ...
    Maca deui
  • How does 3D printing work?

    Kumaha cara percetakan 3D?

    Bari debat rages dina forum téhnologi sakuliah wéb ngeunaan lamun, iraha jeung kumaha percetakan 3D bakal ngarobah kahirupan sakumaha urang terang eta, patarosan badag paling jalma hayang dijawab ngeunaan paling hyped tina téhnologi hyperbolic ieu téh leuwih lugas hiji: kumaha, persis, Naha percetakan 3D tiasa dianggo?Jeung, bohong...
    Maca deui
  • The Differences – CNC Milling vs CNC Turning

    Bedana - CNC panggilingan vs CNC Ngabuburit

    Salah sahiji tantangan manufaktur modern nyaéta ngartos kumaha bédana mesin sareng prosés.Ngartos bédana antara péngkolan CNC sareng panggilingan CNC ngamungkinkeun masinis ngagunakeun mesin anu leres pikeun ngahontal hasil anu pangsaéna.Dina tahap desain, éta ngamungkinkeun CAD sareng CAM beroperasi ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2