• banner

Festival Parahu Naga

Dinten ieu festival tradisional Cina: Festival Parahu Naga, parusahaan Senze Precision disiapkeun kado festival pikeun pagawe urang.Sareng ogé urang gaduh kagiatan wisata di Gunung Buddha.Urang balik naek gunung babarengan, éta pisan éndah pamandangan alam.Ngaliwatan kagiatan ngawangun tim, silaturahim antara kolega ditingkatkeun, nu kondusif pikeun pamahaman leuwih tacit gawé.Kagiatan ngawangun tim bisa ngurangan tekanan gawé, ngaronjatkeun kohési tim, ngarasakeun pesona alam, bersantai awak jeung pikiran.Sanajan waktu kagiatan téh ngan sapoe pondok, tapi ngaliwatan kagiatan ieu, jarak antara kolega geus disingget, silaturahim antara pagawé geus deepened, jeung dulur bisa bersantai leuwih alus sanggeus karya stres, jadi karyawan bisa pinuh ngalaman Enrich budaya perusahaan. sarta manggihan rasa milik, sarta bakti leuwih markisa kana karya salajengna, sarta hadé ngawula konsumén.Perusahaan kami mangrupikeun jasa mesin cnc, percetakan 3D, kami gaduh pabrik sareng bengkel, langkung saé pikeun ngontrol kualitas sareng biaya.Pagawe urang sadayana kalayan pangalaman anu beunghar dina industri CNC, operasi profésional pikeun program kontrol sareng mesin cnc, mesin péngkolan sareng mesin panggilingan.Sagala metot, wilujeng sumping ka panalungtikan kami.Anjeun tiasa ngirim file 2D / 3D ka kami, insinyur profésional kami bakal pariksa gambar sareng cutatan ka anjeun dina waktosna.Pilari forwarder gawé babarengan sareng anjeun.Hiji perusahaan anu saé henteu ngan ukur peryogi bakat téknis sareng tenaga penjualan anu saé, éta ogé peryogi perusahaan pikeun masihan langkung hormat sareng miara aranjeunna.Langkung seueur kagiatan tim tiasa ngahijikeun urang ka masa depan anu langkung saé kalayan efisiensi anu luhur.
Ngan ku hiji pikiran urang bisa leuwih jauh, sarta ngan ku kahadéan urang bisa ngadeukeutan.Henteu aya individu anu sampurna, ngan ukur tim anu sampurna.Lingkungan kerja anu saé tiasa nyababkeun efisiensi anu langkung luhur.Sarta kami ogé bisa boga status hadé nyanghareupan konsumén urang.
Wilujeng damel, nikmati hirup!


waktos pos: Jun-14-2021