• banner

Prototipe lancah 5 Axis Machining CNC Precision Adat Bagian

Katerangan pondok:

Prototipe lancah didamel ku mesin 5 Axis.Bahanna alumunium.


Rincian produk

Tag produk

Whats nyaeta 5-sumbu jasa machining CNC

5-sumbu CNC machining ngamungkinkeun bagian kompléks nu mibanda sababaraha fitur samping ngolah nepi ka lima sisi dina setelan tunggal.Ieu bisa mayar dividends badag dina utilization mesin hadé, ngurangan setups na kali siklus, sarta ngaronjatkeun kualitas.Kamampuh machining 5-sumbu bakal nyieun toko machining urang leuwih ongkos-éféktif pikeun rentang lega karya.

CNC Prototipe Machining of Desain kompléks

Senze téh alus dina mesin CNC tepat prototipe fungsi kalawan géométri kompléks, sarta nyadiakeun rojongan pikeun verifikasi desain anjeun sarta nguji rékayasa.Contona, bagian optik kalawan jéntré-berorientasi, bagian perumahan aluminium kalawan struktur kompléks.

Custom Low Jilid CNC Machining

Kudu mawa produk ka pasar gancang?Mesin CNC ngabuktikeun janten solusi anu serbaguna pikeun ngahasilkeun bagian-bagian khusus anu gancang sareng fleksibel.Tim kami anu berpengalaman tiasa ningkatkeun efisiensi sareng ngirangan biaya mesin kalayan konfigurasi alat mesin anu fleksibel sareng prakték machining, sareng tiasa nyayogikeun jasa mesin CNC volume rendah pikeun industri naon waé.

Kauntungannana 5 Axis Machining

* Bagian machining 5 sumbu tiasa réngsé dina mesin sumbu 5 tunggal, anu ngirangan persiapan sareng persiapan pangaturan, ngahémat waktos.
* Géométri kompléks tiasa diolah kalayan gampang, produktivitas sareng efisiensi anu luhur tiasa dijamin dina waktos anu sami.
* Alus permukaan rengse bisa dihontal, ngaronjatkeun kualitas sakabéh 5 sumbu bagian CNC.
* Kamampuhan dimekarkeun, akurasi anu langkung luhur, throughput naekeun, sareng waktos kalungguhan anu disingget
Ningkatkeun kaayaan motong, ngajaga motong optimal, sarta ngurangan karuksakan kana alat.

Kami parantos nganggo mesin 5 sumbu pikeun motong bagian komposit pikeun sauntuyan aplikasi, kalebet bagian aerospace, bagian satelit, sareng bagian otomotif.

Poto lengkep nunjukkeun pikeun Prototipe Spider


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami