• banner

Prototipe lancah 5 Axis Machining CNC Precision Adat Bagian

Katerangan pondok:

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.


Rincian produk

Tag produk

Naon jasa Mesin 5 Axis?

The 3, 4, atawa 5 machining sumbu diartikeun patali jeung Jumlah arah nu alat motong bisa mindahkeun, ieu ogé nangtukeun kamampuh mesin CNC pikeun mindahkeun workpiece sarta alat.Puseur machining 3-sumbu tiasa mindahkeun komponén dina arah X sareng Y sareng alatna ngalih ka luhur sareng ka handap sapanjang sumbu Z, sedengkeun dina pusat mesin sumbu 5, alat tiasa ngalih ka sumbu linier X, Y sareng Z ogé. rotates dina sumbu A jeung B, nu ngajadikeun cutter bisa ngadeukeutan workpiece ti sagala arah jeung sudut mana wae.5 sumbu machining béda ti 5-sided machining.Ku alatan éta, 5 sumbu jasa machining CNC ngamungkinkeun kemungkinan taya sahiji bagian machined.Hook permukaan machining, machining bentuk mahiwal, machining kerung, punching, motong serong, sarta prosés leuwih husus bisa dipigawé kalayan 5 sumbu jasa CNC.

Senze parusahaan husus dina precision tinggi 3 4 5 sumbu CNC Machining bagian leungeun kapang OEM kalawan téhnologi tinggi-tungtung.

Kami saé dina jasa mesin

1,5/4/3 sumbu CNC machining
2.CNC péngkolan machining.
3.Injection molding, maot matak molding
4.Sheet logam fabricate, jasa motong laser.
5.perlakuan Surface.
Sistim test 6.QC: VMS / CMM inspeksi QC
7. Sertifikasi Urang boga: ISO9001: 2015

5 sumbu workshop machining CNC

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

SENZE gaduh prosés kontrol kualitas anu ketat, sareng ogé ngimpor CMM (Mesin Ukur Koordinat), sareng VMS (Projektor) pikeun ngahontal standar kualitas klien.Konsumén kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun waktos anu leres sareng aranjeunna tiasa ngandelkeun tim insinyur anu ngalaman pisan sareng pangiriman tepat waktu.

Langkung poto bagian pikeun bagian machining cnc


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami