• banner

Polishing Lathe High Precision CNC Machining Prototipe Ngahurungkeun Service Bagian Plastik

Katerangan pondok:

Dina palastik CNC machining (Digital Computer Control), bagian nu dijieun ku machining dina massa blok plastik ku mesin panggilingan digital.Téknologi prototyping gancang ieu cocog pikeun produksi unit dina kontéks tés fungsional.

CNC machining bagian prototipe palastik disebut metoda "subtractive" sabab aya panyabutan bahan.A Pilihan rupa résin ngamungkinkeun bagian bisa diala dina "bahan katuhu", sahingga sahingga sipat mékanis deukeut jeung bagian suntik-dijieun (ABS, PC, PP, PVC, POM, PMMA, Pa 6/66).


Rincian produk

Tag produk

Wincik mesin palastik CNC

Mesin anu dianggo dina mesin palastik CNC nyaéta mesin panggilingan sareng 3 sumbu kalayan kontrol digital.Éta otomatis tur dikawasa ku komputer nu nangtukeun jalur cutter nurutkeun kana file 3D bakal dijieun.Dina palastik CNC machining, euweuh molds anu diperlukeun, sahingga ngurangan waragad sarta kali ngamimitian.Mesin tiasa ngarancang sababaraha salinan anu idéntik sahingga kéngingkeun kualitas anu sami pikeun sadaya salinan seueur, tapi sababaraha skala ékonomi anu mungkin.Pilihan anu lega tina thermoplastik sareng logam ngamungkinkeun bagian-bagian tiasa dicandak kalayan sipat fisik anu dipikahoyong.

Aplikasi pikeun mesin palastik CNC

Aspék anu paling has tina prosés ieu nyaéta kanyataan yén bagian-bagianna didamel tina "bahan anu leres".Ku kituna, aranjeunna hormat sipat mékanis tina bagian suntik-dijieun (ABS, PC, PP, PVC, POM, PMMA, Pa 6/66) sacaket mungkin.Mesin CNC palastik cocog pikeun produksi unit dina konteks henteu ngan ukur visual tapi ogé tés fungsional.Sajaba ti éta, urang bisa nawarkeun rupa-rupa finish.Saatos machining, bagian anu digosok pikeun miceun sagala edges kasar.Bengkel kami tiasa ngalukis bagian-bagian dina sadaya warna rentang RAL sareng PANTONE.Tim kami ogé nyayogikeun bagian anu didamel tina logam, sapertos alumunium atanapi kuningan.Bagian transparan ogé tiasa dilakukeun nganggo mesin PMMA atanapi PC.Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal kamampuhan workshop kami di bagian machining plastik, mangga buka kaca kami "bahan", "finish", "standar" jeung "aplikasi".

Nilai palastik CNC machining

Mesin palastik CNC tiasa nyiptakeun bagian anu sami sareng bagian séri.Seringna langkung efisien sareng langkung gancang tibatan téknologi prototipe gancang anu sanés pikeun ngahasilkeun jumlah prototipe plastik antara 1 sareng 10 bagian (produksi bagian plastik volume rendah).Kami ogé nyarankeun palastik CNC machining pikeun bagian kalawan ukuran badag (leuwih gede ti 600 mm).

permukaan finish pikeun cnc machining

Polishing, Anodized, Anodizing, Bead keusik blasting, Chrome plated, Bubuk coated, PVD palapis, Etching, titanium coated, vakum palapis, nikel plating, Séng plated, Chrome plated, Oksida hideung, jeung saterusna.

Parabot pikeun bagian machining cnc

● Delrin ● Nilon 6/6, 6, 6/12 ● HDPE ● FR-4 ● G-10 ● NGintip ● Lexan/Polycarbonate ● PTFE ● Teflon ● Udel ● UHMWPE ● Acrylic ● Ultem


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami