• banner

Aluminium CNC prosés Post-machining

Prosés pos-machining
Saatos machining bagian aluminium, aya sababaraha prosés anu anjeun tiasa laksanakeun pikeun ningkatkeun pitur fisik, mékanis, sareng estetika bagian éta.Prosés anu paling umum nyaéta kieu.

Bead jeung keusik blasting
Blasting manik nyaéta prosés finishing pikeun tujuan éstétika.Dina prosés ieu, bagian machined ieu blasted kalawan manik kaca leutik ngagunakeun gun hawa kacida pressurized, éféktif nyoplokkeun bahan sarta mastikeun permukaan lemes.Éta masihan aluminium satin atanapi matte.Parameter prosés utama pikeun blasting manik nyaéta ukuran manik kaca sareng jumlah tekanan hawa anu dianggo.Ngan ukur nganggo prosés ieu nalika kasabaran dimensi bagian henteu kritis.

Prosés pagawean anu sanés kalebet polishing sareng lukisan.

Di sagigireun blasting bead, aya ogé sandblasting, nu ngagunakeun aliran-tekanan tinggi keusik pikeun miceun bahan.

Palapis
Ieu ngalibatkeun palapis bagian alumunium sareng bahan sanés sapertos séng, nikel, sareng krom.Hal ieu dilakukeun pikeun ningkatkeun prosés bagian sareng tiasa dihontal ku prosés éléktrokimia.

Anodisasi
Anodising nyaéta prosés éléktrokimia dimana bagian aluminium dicelupkeun dina larutan asam sulfat éncér, sareng tegangan listrik diterapkeun dina katoda sareng anoda.Prosés ieu sacara efektif ngarobih permukaan bagian anu kakeunaan janten palapis aluminium oksida anu henteu réaktif sacara listrik.Kapadetan sareng ketebalan palapis anu diciptakeun gumantung kana konsistensi solusi, waktos anodising, sareng arus listrik.Anjeun ogé tiasa ngalaksanakeun anodisasi pikeun ngawarnaan bagian.

Palapis bubuk
Prosés palapis bubuk ngalibatkeun palapis bagian ku warna bubuk polimér, ngagunakeun gun semprot éléktrostatik.Bagian éta teras ditinggalkeun pikeun ngubaran dina suhu 200 ° C.Lapisan bubuk ningkatkeun kakuatan sareng tahan kana ngagem, korosi, sareng dampak.

perlakuan panas
Bagian anu didamel tina alloy aluminium anu tiasa dirawat panas tiasa ngalaman perlakuan panas pikeun ningkatkeun sipat mékanisna.

Aplikasi tina bagian aluminium machined CNC di industri
Salaku nyatakeun saméméhna, alloy aluminium boga sababaraha sipat desirable.Lantaran kitu, bagian aluminium machined CNC anu indispensable di sababaraha industri, kaasup handap:

Aerospace: alatan kakuatan tinggi na rasio beurat, sababaraha fittings pesawat dijieun tina aluminium machined;
Otomotif: sarupa jeung industri aerospace, sababaraha bagian kayaning shafts sareng komponenana sejenna dina industri otomotif dijieun tina aluminium;
Listrik: gaduh konduktivitas listrik anu luhur, bagian aluminium mesin CNC sering dianggo salaku komponén éléktronik dina alat listrik;
Dahareun / Farmasi: sabab teu meta jeung paling zat organik, bagian aluminium maénkeun peran penting dina dahareun jeung industri farmasi;
Olahraga: aluminium mindeng dipaké pikeun nyieun parabot olahraga kayaning kalong baseball jeung whistles olahraga;
Cryogenics: kamampuhan aluminium pikeun nahan sipat mékanis na dina suhu sub-enol, ngajadikeun bagian aluminium desirable pikeun aplikasi cryogenic.


waktos pos: Dec-27-2021