• banner

Bagian panggilingan

  • Professional 3 axis 4 axis 5 axis custom aluminum cnc milled parts

    Profésional 3 sumbu 4 sumbu 5 sumbu custom aluminium cnc giling bagian

    1. Mesin pasagi, sagi opat, buleud+sagi opat.

    2. Dipaké pikeun ngolah planes, léngkah, alur, huntu gear, threads, shafts spline, ngabentuk surfaces sarta motong off workpieces, ogé ngolah propil leuwih kompleks jsb ...

    3. efisiensi High, precision tinggi.

    4. Hal ieu loba dipaké dina mesin manufaktur sarta perbaikan departemén.

  • Factory black oxidation aluminum milling precision parts

    Pabrik hideung oksidasi aluminium panggilingan bagian precision

    CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

    CNC machining mangrupakeun subtract aionprosés manufaktur anu ngagunakeun puteran parabot motong-dikawasa komputer kawas drills, tungtung Mills, sarta péngkolan parabot pikeun miceun bahan tina blok solid bahan, kukituna shaping bagian.