• banner

High Precision Aluminium Custom CNC 5 Axis Machining Bagian

Katerangan pondok:

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.


Rincian produk

Tag produk

Naon machining 5-sumbu?

5-sumbu machining nujul kana pamakéan kontrol numeris komputer (CNC) pikeun sakaligus mindahkeun alat motong atawa bagian sapanjang lima sumbu.Alat motong terus ngalir sapanjang unggal sumbu sahingga tip salawasna jejeg bagian.prosés ieu ngidinan Anjeun pikeun mesin rupa-rupa bagian pajeulit.
Penjelasan ngeunaan 5 Axes
Anjeun meureun geus wawuh jeung machining 3-sumbu.Upami anjeun henteu, éta cukup saderhana-éta mesin anu gerak ka gigir dina sumbu X, nangtung dina sumbu Y, sareng mudik dina sumbu Z.Kalayan mesin 5 sumbu, anjeun nampi dua sumbu deui: méja ngadengdekkeun (sumbu A) sareng rotasi méja (sumbu C)

Kauntungannana Senze Precison

1. Custom machining minuhan sarat anjeun,

2. kuantitas urutan leutik ditarima

3. Gancang eupan balik ka sadaya patarosan anjeun

4. kalungguhan waktos: sampel nyaeta ngeunaan 7days, produksi masal nyaeta ngeunaan 20-30 poé (nurutkeun kuantitas jeung teknis)

Bahan Dipaké pikeun bagian machining 5-sumbu

1. Steel alloy, baja Karbon, stainless steel

2. alloy tambaga, kuningan, perunggu

3. palastik, UPE, PVDF, palastik ESD, Teflon

4. alloy aluminium, AL6061, AL7075, AL6063, AL5083, AL2012.

permukaan finish pikeun cnc machining

Polishing, Anodized, Anodizing, Bead keusik blasting, Chrome plated, Bubuk coated, PVD palapis, Etching, titanium coated, vakum palapis, nikel plating, Séng plated, Chrome plated, Oksida hideung, jeung saterusna.

Naon anu urang gaduh pikeun mesin cnc

1,5/4/3 sumbu CNC machining
2.CNC péngkolan machining.
3.Injection molding, maot matak molding
4.Sheet logam fabricate, jasa motong laser.
5.perlakuan Surface
Sistim test 6.QC: VMS / CMM inspeksi QC
7. Sertifikasi Urang boga: ISO9001: 2015

Prosés gawé pikeun machining cnc

Simkuring gaduh pangalaman euyeub di industri mesin precision, custom machining cocog desain Anjeun.
Senze Precision Machining nyayogikeun jasa mesin pinuh pikeun sababaraha jinis bahan sareng tiasa ngadukung kabutuhan bagian ageung sareng alit anjeun.Custom precision CNC balik sarta panggilingan jasa, sarta kami ogé nyadiakeun precision tinggi layanan 5-sumbu.Anjeun bakal nampi kualitas luhur ngancik bagian, bagian panggilingan, bagian cnc.Kayaning perumahan, panyambungna, fittings tube, dowel Pin, aci drive, flange, ring, awak silinder, jsb.
Nyuhunkeun cutatan dina bagian machining CNC pikeun aplikasi Anjeun, atawa ngahubungan kami pikeun produksi informasi langkung.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami