• banner

FAQs

Inpormasi mana anu anjeun peryogikeun pikeun nyayogikeun kutipan?

Punten kirimkeun ka kami:

A.2D atanapi 3D gambarB. MatérialC. QkeutuhanD. Sfinish urfaceE. Toleransi

Dupi anjeun gaduh kuantitas pesenan minimum?

Jumlah leutik ditarima. Kami hoyong ngadukung adat énggal pikeun uji coba munggaran.Ngembangkeun babarengan.

Dupi abdi tiasa meunang sampel pikeun dipariksa?

Leres, ngan peryogi biaya sampel sareng biaya kiriman, sanggeus nguji, teras ngatur produksi.

What is the average lead time?

Pikeun sampel, waktos kalungguhan téh ngeunaan5-7 poé.Pikeun produksi masal, waktu kalungguhan téh 20-30 poé sanggeus narima pembayaran depositgumantung kana produk jeung kuantitas.Waktos kalungguhan janten efektif nalika (1) kami nampi deposit anjeun, sareng (2) kami ngagaduhan persetujuan akhir pikeun produk anjeun.Dina sagala hal kami bakal coba pikeun nampung kabutuhan Anjeun.Dina kalolobaan kasus urang tiasa ngalakukeun kitu.

Naha anjeun tiasa ngadaptarkeun NDA?

Leres, urang tiasa ngadaptarkeun NDA sareng klien kami pikeun ngajagi barang sareng proyékna.

Jenis metode pamayaran naon anu anjeun nampi?

Anjeun tiasa mayar kana rekening bank kamiku T/T:
50% deposit sateuacanna,5kasaimbangan 0%.sateuacan pangiriman (urang bakal ngirim poto sareng pidéo barang pikeun dipariksa).Kami ogé nampi L / C, persatuan urang Barat, Paypal, Kiridit/Kartu Debit.Lain bisa disawalakeun.

Naon jaminan produk?

Kami ngajamin bahan sareng pagawean urang.Komitmen kami nyaéta pikeun kapuasan anjeun sareng produk kami.Budaya perusahaan urang pikeun ngabéréskeun sareng ngabéréskeun sadaya masalah palanggan pikeun kapuasan sadayana.Kami hoyong ngawangun kerjasama jangka panjang sareng anjeun.

Naha anjeun ngajamin pangiriman produk anu aman sareng aman?

Leres, kami sok nganggo bungkusan ékspor kualitas luhur.Urangbakal ngagunakeun pilem gelembung Shock jeung busa Pikeun ngajaga barang mimitina, teras nganggo 5 lapisan karton anu kuat, sakapeung ogé peryogi kasus kayu.

Kumaha ngeunaan waragad pengiriman barang?

Biaya pengiriman barang gumantung kana cara anjeun milih nyandak barang.Express biasana anu paling gancangpikeun sampel sarta kuantitas leutik.Ku angkutan laut mangrupakeun solusi pangalusna pikeun jumlah badag.Persis ongkos angkutan urang ngan bisa masihan anjeun lamun urang terang rinci jumlah, beurat jeung jalan.Mangga ngahubungan kami pikeun inpo nu salajengna.

Kumaha ngeunaan jenis transportasi?

1. Pengiriman barang ku express: DHL, suweng, TNT, FedEx, UPS sarta garis husus lianna.

2. Pengiriman barang ku hawa: mangga wartosan bandara di kota Anjeun.

3. Pengiriman barang ku laut: mangga wartosan palabuan pangcaketna Anjeun.