• banner

Pabrik hideung oksidasi aluminium panggilingan bagian precision

Katerangan pondok:

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

CNC machining mangrupakeun subtract aionprosés manufaktur anu ngagunakeun puteran parabot motong-dikawasa komputer kawas drills, tungtung Mills, sarta péngkolan parabot pikeun miceun bahan tina blok solid bahan, kukituna shaping bagian.


Rincian produk

Tag produk

Mesin panggilingan

1. Mesin pasagi, sagi opat, buleud+sagi opat.
2. Dipaké pikeun ngolah planes, léngkah, alur, huntu gear, threads, shafts spline, ngabentuk surfaces sarta motong off workpieces, ogé ngolah propil leuwih kompleks jsb ...
3. efisiensi High, precision tinggi.
4. Hal ieu loba dipaké dina mesin manufaktur sarta perbaikan departemén.

Naon Jenis Bahan Bisa Digiling CNC?

Bari berpotensi sagala padet, bahan stabil bisa giling, urang boga Pilihan baku tina bahan baku kaasup plastik teuas sarta aluminium, rupa steels, titanium, magnésium, kuningan, tambaga jeung alloy lianna.

Catet yén sababaraha steels hardened bisa jadi teuas teuing pikeun mesin CNC, atawa nu sejenna bakal merlukeun parabot motong husus sarta kali processing deui.Elastomer lemes atanapi plastik ogé teu mungkin pikeun ngagiling sabab henteu tiasa dicekel dina posisi anu tetep atanapi bakal robih bentukna dina tekenan tina alat motong.

CNC panggilingan Aplikasi - Naon CNC panggilingan Dipaké pikeun

Kusabab panggilingan ngamungkinkeun hiji precision kacida luhurna tanpa ngarobah struktur bahan kalawan laju alus pabrik, CNC panggilingan ieu jadi beuki umum salaku rentang mesin na, sistem kontrol jeung alat motong anu ngan tumuwuh.jasa panggilingan CNC kami dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa custom-dirancang bagian panggilingan CNC jeung produk dina sagala widang industri: Industri éléktronika, industri Kelautan, Industri Militer, Industri Aerospace, Industri Médis, Industri otomotif, Industri Pertanian, Industri alat mesin. , Industri High-tech, Industri Semikonduktor, Industri pangan, jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami