Maot Casting Service

NAON LAYANAN DIE CASTING

Die-casting nyaéta prosés casting logam dicirikeun ku nerapkeun tekanan tinggi ka cair cair alloy aluminium logam ku mesin casting paeh, sarta injecting kana rongga kapang dirancang dina speed tinggi tuang bagian alloy aluminium tina bentuk jeung ukuran kawates. ku kapang.

Die casting

1. Prosés casting logam, nerapkeun tekanan tinggi kana logam molten ngaliwatan rongga tina kapang nu.

2. Biaya kapang anu luhur, éta cocog pikeun produksi masal angka nu gede ngarupakeun produk.

Léngkah-léngkah utama prosésna nyaéta kieu

Hambalan 1: lebur logam
Biasana ngagunakeun tungku listrik atawa oven coke pikeun panas ingot logam molten kana kaayaan cair, ngajaga hawa di ngeunaan 600-700 ℃.

Hambalan 2: nalika aluminium logam dilebur, anu pakait kapang paeh-casting ieu synchronously dirakit dina mesin paeh-casting, sarta pre-pemanasan dipigawé, sarta mesin paeh-casting disaluyukeun pikeun mastikeun kaayaan kerja idéal.

Lengkah 3: logam aluminium molten dituang kana kamar komprési pencét, teras sistem suntikan pencét pencét cai aluminium anu dituang kana rongga kapang ngaliwatan piston dina laju anu gancang, sareng jalur khusus nyaéta leungeun baju ngaliwatan chamber komprési munggaran.Laras lajeng asupkeun jalur aliran sarta ingate tina kapang lajeng ngeusi sakabéh rohangan.

Hambalan 4: Saatos casting nu dicokot kaluar, cai aluminium ngeusi sakabéh Rongga kapang, lajeng dimimitian pikeun niiskeun sarta solidify dina waktu anu pohara pondok, sarta kapang dibuka dina waktu set nyandak kaluar casting nu.

Hambalan 5: Saatos casting dicokot kaluar, menyemprot kapang (lubricate kapang) jeung nutup kapang pikeun nyiapkeun siklus casting paeh anyar salajengna.Molds biasana machined tina alloy kakuatan luhur, sababaraha nu sarupa jeung suntik molding.

bagian sapertos dihasilkeun kalayan prosés ieu biasana disebut bagian casting paeh.

Aplikasi pikeun jasa casting paeh

• Otomotif • alat Transmisi • cahaya • dipager éléktronik • klep • alat-alat mékanis • Konstruksi

Fitur tina jasa casting paeh

Rada kompak
Cukup kompak bisa nyieun bagian kuat dina aspék mékanis properties.Instead gagasan Anjeun séjén meureun jeung baja atawa logam beurat lianna, ngahemat biaya dina bahan jeung transporting.

Beungeut leueur
permukaan lemes jeung datar ngajadikeun penampilan Sigana geulis, sarta tékstur alus.

Toleransi dimensi anu tepat
Urang salaku-tuang biasana bisa ngahontal CT5-CT4 kelas, écés bisa ngurangan sababaraha prosés machining jeung ongkos jeung kasabaran dimensi casting akurat misalna.

Taya atawa saeutik pisan porosities leutik
Éta tiasa ngabantosan anjeun mikirkeun rupa-rupa prosés pikeun ngembangkeun proyék, nalika anjeun henteu't kedah nganggap bocor, ngaringankeun beban anjeun sareng ngahémat biaya tambahan anjeun.

Langkung poto bagian pikeun bagian custom