• banner

Cuttomized Rod Machining Lathe Bagian

Katerangan pondok:

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.


Rincian produk

Tag produk

Naon téh péngkolan machining?

péngkolan CNC mangrupakeun formulir husus tina prosés machining CNC precision nu nyepeng workpiece cylindrical dina cuk sarta diputer, bari alat motong ieu fed kana sapotong jeung nyoplokkeun bahan pikeun meunangkeun CNC dihoyongkeun komponén, ninggalkeun hiji finish permukaan alus teuing nu kadang. teu merlukeun pos-processing.Ngahurungkeun tiasa dilakukeun di luar atanapi di jero workpiece pikeun ngahasilkeun komponén tubular kana rupa-rupa géométri.

Lamun datang ka prosés péngkolan CNC, métode manufaktur subtractive ilaharna dipigawé dina CNC lathe atawa balik puseur.Sateuacan motong, G-kode sareng mesin péngkolan kedah disiapkeun, teras ngamankeun bar kosong tina bahan saham dina cuk spindle, cuk nahan potongan di tempat nalika spindle puteran.Kalawan spindle spins kana speed tangtu, a stasioner single-titik CNC péngkolan cutter bakal mindahkeun dina jalur liniér nu sajajar jeung sumbu rotasi jeung cabut kaleuwihan bahan, ngurangan diaméter blok, nangtukeun dimensi na nyieun finish lemes, mun meunang custom final CNC ngancik bagian kalawan spésifikasi dipikahoyong.

Fitur pikeun Ngaktipkeun machining

1. Machining bagian buleud.

2. Utamana ngagunakeun alat péngkolan pikeun ngahurungkeun workpiece puteran.

3. Dipaké pikeun drills, reamers, reamers, taps, paeh jeung parabot knurling.

4. speed High, precision tinggi

Mesin CNC kalebet péngkolan sareng téknis panggilingan.

Permukaan finish pikeun cnc péngkolan machining

Polishing, Anodized, Anodizing, Bead keusik blasting, Chrome plated, Bubuk coated, PVD palapis, Etching, titanium coated, vakum palapis, nikel plating, Séng plated, Chrome plated, Oksida hideung, jeung saterusna.

Prosés gawé pikeun machining cnc

Paket sareng pengiriman barang pikeun bagian mesin CNC

1.Shock pilem gelembung jeung busa 2.Suitable ukuran karton 3.Suitable logistik

Langkung poto bagian pikeun bagian machining cnc


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami