Mesin cnc

naon cnc machining?

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

Mesin CNC mangrupikeun prosés manufaktur pangurangan anu ngagunakeun alat motong anu dikontrol komputer puteran sapertos bor, pabrik tungtung, sareng alat péngkolan pikeun ngaleungitkeun bahan tina blok bahan anu padet, ku kituna ngabentuk bagian éta.
 
file programming digital ngarahkeunnana mesin CNC kumaha motong blok (ogé katelah "workpiece") sarta sababaraha mesin bisa ngagunakeun file programming sarua dina waktos anu sareng, nu greatly ngaronjatkeun kagancangan prosés produksi.
 
Mesin CNC mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun manufaktur bagian kalayan sajumlah bahan sareng permukaan permukaan.Senze Precision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

kaunggulan cnc machining

1.Good kualitas, akurasi tinggi jeung produktivitas tinggi.

jasa machining 2.CNC bisa ngahasilkeun bagian kalawan struktur kompléks.

3.Support rupa bahan, kaasup sagala jinis bahan logam: aluminium, baja, kuningan, stainless steel, alloy titanium jeung plastik.

volume 4.Small bakal gampang tur gancang pikeun produksi, sarta hadé ngadalikeun kualitas sarta ngahemat ongkos.

5. Teu perlu muka kapang, bagian kuantitas leutik moal boga fee kapang tinggi.

Senze parusahaan husus dina precision tinggi 3 4 5 sumbu CNC Machining bagian leungeun kapang OEM kalawan téhnologi tinggi-tungtung.

Mesin CNC kalebet péngkolan sareng téknis panggilingan.

Panggilingan

1. Mesin pasagi, sagi opat, buleud+sagi opat.

2. Dipaké pikeun ngolah planes, léngkah, alur, huntu gear, threads, shafts spline, ngabentuk surfaces sarta motong off workpieces, ogé ngolah propil leuwih kompleks jsb ...

3. efisiensi High, precision tinggi.

4. Hal ieu loba dipaké dina mesin manufaktur sarta perbaikan departemén.

Lathe / Puteran

1. Machining bagian buleud.

2. Utamana ngagunakeun alat péngkolan pikeun ngahurungkeun workpiece puteran.

3. Dipaké pikeun drills, reamers, reamers, taps, paeh jeung parabot knurling

4. speed High, precision tinggi

Kami alus dina

1,5/4/3 sumbu CNC machining

2.CNC péngkolan machining.

3.Injection molding, maot matak molding

4.Sheet logam fabricate, jasa motong laser.

5.perlakuan Surface

Sistim test 6.QC: VMS / CMM inspeksi QC

7. Sertifikasi Urang boga: ISO9001: 2015

Bahan pikeun mesin cnc

permukaan finish pikeun cnc machining

Polishing, Anodized, Anodizing, Bead keusik blasting, Chrome plated, Bubuk coated, PVD palapis, Etching, titanium coated, vakum palapis, nikel plating, Séng plated, Chrome plated, Oksida hideung, jeung saterusna.

Prosés gawé pikeun machining cnc

Langkung poto bagian pikeun bagian machining cnc

Parabot pikeun bagian machining cnc

1.Advance CNC lathes puseur machining

2.DMG 5 sumbu puseur machining CNC

3. 3/4 sumbu puseur machining CNC

4.EDM / Mesin WEDM

5.Mold--plastik / puseur layanan kapang baja

6.VMS + CMM Sistim uji QC.

Pagawe terampil pikeun bagian mesin cnc

5 sumbu workshop machining CNC

4 sumbu workshop machining CNC

Sistem Kontrol Kualitas anu ketat

SENZE gaduh prosés kontrol kualitas anu ketat, sareng ogé ngimpor CMM (Mesin Ukur Koordinat), sareng VMS (Projektor) pikeun ngahontal standar kualitas klien.Konsumén kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun waktos anu leres sareng aranjeunna tiasa ngandelkeun tim insinyur anu ngalaman pisan sareng pangiriman tepat waktu.

Paket sareng pengiriman barang pikeun bagian mesin CNC

1.Shock pilem gelembung jeung busa 2.Suitable ukuran karton 3.Suitable logistik