• banner

Bagian Mesin CNC

  • Rapid Aerospace Milled Customized Steel CNC Machining Parts

    Rapid Aerospace Milled ngaropéa Steel CNC Machining Bagian

    SENZE gaduh prosés kontrol kualitas anu ketat, sareng ogé ngimpor CMM (Mesin Ukur Koordinat), sareng VMS (Projektor) pikeun ngahontal standar kualitas klien.Konsumén kami percanten ka kami pikeun nyayogikeun waktos anu leres sareng aranjeunna tiasa ngandelkeun tim insinyur anu ngalaman pisan sareng pangiriman tepat waktu.

  • OEM Robot Prototype Custom Bicycle Titanium Alloy CNC machining Parts

    OEM Robot Prototipe Adat Sapédah titanium Alloy CNC machining Bagian

    Urang tiasa custom suku cadang salaku gambar jeung sarat.Bahan utama anu urang tiasa laksanakeun kalebet SS201, SS304, AL6061 T6, AL6063, AL7075, Kuningan, Tambaga, Titanium, Alloy, ABS / PC / POM / PEEK / PMMA / PVC jsb CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe pisan. gancang kalayan precision tinggi, dina laju produksi tinggi, bahan dipaké téh kuat sarta awét pikeun nguji.Nyadiakeun gambar 2D na 3D (PDF pikeun 2D; IGS / STP / STEP pikeun gambar 3D) ka kami, kami bakal custom precision bagian mesin cnc pikeun anjeun.

  • Polishing Lathe High Precision CNC Machining Prototype Turning Plastic Parts Service

    Polishing Lathe High Precision CNC Machining Prototipe Ngahurungkeun Service Bagian Plastik

    Dina palastik CNC machining (Digital Computer Control), bagian nu dijieun ku machining dina massa blok plastik ku mesin panggilingan digital.Téknologi prototyping gancang ieu cocog pikeun produksi unit dina kontéks tés fungsional.

    CNC machining bagian prototipe palastik disebut metoda "subtractive" sabab aya panyabutan bahan.A Pilihan rupa résin ngamungkinkeun bagian bisa diala dina "bahan katuhu", sahingga sahingga sipat mékanis deukeut jeung bagian suntik-dijieun (ABS, PC, PP, PVC, POM, PMMA, Pa 6/66).

  • Electric Tool Spare Medical Precision CNC Plastic ABS Machining Parts
  • SS304 Machining Prototype Stainless Steel CNC Motorcycle Parts Service

    SS304 Machining Prototipe Stainless Steel CNC Motor Bagian Service

    1.Advance CNC lathes puseur machining

    2.DMG 5 sumbu puseur machining CNC

    3. 3/4 sumbu puseur machining CNC

    4.EDM / Mesin WEDM

    5.Mold-plastik / puseur layanan kapang baja 6.VMS + CMM Sistim test QC.

  • Nickel Plating CNC Car Auto Precision Custom Machining Milling Parts Service

    Nikel Plating CNC Car Auto Precision Custom Machining Panggilingan Bagian Service

    Hardware logam ngaropéa sakumaha gambar jeung sarat.Bahan utama anu urang tiasa laksanakeun kalebet SS201, SS304, AL6061 T6, AL6063, AL7075, Kuningan, Tambaga, ABS / PC / POM / PEEK / PMMA / PVC jsb. , dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.Nyadiakeun gambar 2D na 3D (PDF pikeun 2D; IGS / STP / STEP pikeun gambar 3D) ka kami, kami bakal custom precision bagian mesin cnc pikeun anjeun.

  • CNC Milling Prototype Stainless Steel Robot Precision Machining Parts

    CNC panggilingan Prototipe steel Steel Robot Precision Machining Bagian

    Senze parusahaan husus dina precision tinggi 3 4 5 sumbu CNC Machining bagian leungeun kapang OEM kalawan téhnologi tinggi-tungtung.

  • Turning Shaft Aircraft High Precision OEM Machining Parts

    Ngahurungkeun Aci Pesawat High Precision OEM Machining Bagian

    Custom sagala rupabagian machining jeung prototipe.Senze bisa ngahasilkeun bagian ieukacida gancangna kalawan precision tinggi, dina laju produksi tinggi, bahan dipaké téh kuat sarta awét pikeun nguji.

    CNC machining mangrupakeun subtract aionprosés manufaktur anu ngagunakeun puteran parabot motong-dikawasa komputer kawas drills, tungtung Mills, sarta péngkolan parabot pikeun miceun bahan tina blok solid bahan, kukituna shaping bagian.Urang ngalakukeunPrecision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun mesin CNC Anjeuningbagian kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

  • Musical instruments Spare Custom Brass Machining Parts

    Alat musik Spare Custom Kuningan Machining Parts

    Senze precision tiasa custom sagala jinis alat musik bagian salaku gambar customer urang.Jeung salaku sarat anjeun pikeun nyieun perlakuan permukaan.CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

    Mesin CNC mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun manufaktur bagian kalayan sajumlah bahan sareng permukaan permukaan.Senze Precision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

  • China Custom Turning Precision Gold Plating CNC Brass Machining Parts

    Cina Adat Ngahurungkeun Precision Emas Plating CNC Kuningan Machining Bagian

    Ieubagian machining nyaeta bahan kuningan, sarta perlakuan permukaan nyaéta plating emas, éta péngkolan tur bending teknis pikeun machining.

  • Precision Custom Milling CNC Machining Aluminum Parts Service

    Precision Adat panggilingan CNC Machining Aluminium Bagian Service

    CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.Mesin CNC mangrupikeun pilihan anu cocog pikeun manufaktur bagian kalayan sajumlah bahan sareng permukaan permukaan.Senze Precision nawarkeun rentang pinuh prosés panggilingan CNC, pangeboran, boring, countersinking, counter boring, ngetok, reaming, kawat EDM na EDM, tambah deui.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

  • Factory Manufacturing 3D drawing custom CNC camera machining parts

    Pabrik Manufaktur 3D ngagambar bagian mesin kaméra CNC khusus

    Urang ngadamel bagian ieu salaku klien's file 3D, ngaliwatanfile programming digital ngarahkeunnana mesin CNC kumaha motong blok (ogé katelah "workpiece") sarta sababaraha mesin bisa ngagunakeun file programming sarua dina waktos anu sareng, nu greatly ngaronjatkeun kagancangan prosés produksi.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2