• banner

Cina Adat Ngahurungkeun Precision Emas Plating CNC Kuningan Machining Bagian

Katerangan pondok:

Ieubagian machining nyaeta bahan kuningan, sarta perlakuan permukaan nyaéta plating emas, éta péngkolan tur bending teknis pikeun machining.


Rincian produk

Tag produk

Fitur Bagian Penggilingan Kuningan

- Umur rak panjang

- Résistansi ngagem anu kuat

- Alus malleability

- Fleksibel sareng tahan karat

- Gampang bentukna

- Kakuatan tensile alus teuing, tahan karat

Kuningan mangrupakeun alloy logam dijieunna tina tambaga jeung séng;babandingan séng jeung tambaga bisa variatif pikeun nyieun sauntuyan kuningan jeung varying sipat.Kuningan gaduh kalenturan anu langkung luhur tibatan parunggu atanapi séng.Kuningan mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling sering dianggo di dunya.Titik lebur kuningan anu kawilang rendah (900 dugi ka 940 °C, 1,650 dugi ka 1,720 °F, gumantung kana komposisi) sareng karakteristik aliranna ngajantenkeun bahan anu gampang tuang.Bagian Kuningan Ku varying babandingan tambaga jeung séng, sipat kuningan bisa dirobah, sahingga brasses teuas tur lemes.Kuningan umumna dipikanyaho pikeun sababaraha hal - kakuatan anu santun sareng konduktivitas listrik, éta tiasa digosok kalayan gampang, sareng sigana aya kuningan pikeun unggal aplikasi.

Kauntungannana mesin kuningan

Bagian mesin kuningan (5 sumbu sareng konvénsional) gaduh sababaraha kaunggulan konci dibandingkeun sareng mesin bahan sanés.Kuningan bagian sareng komponenana awét, ongkos-efisien, komo nyieun segel tighter pikeun fittings sarta ngabogaan panas tinggi jeung aplikasi lalawanan korosi.Mesin kuningan dianggo dina rupa-rupa industri, kalebet médis, listrik, pipa, sareng barang-barang konsumen.Pausahaan resep bagian kuningan leutik tur komponén sabab éta salah sahiji bahan panggampangna pikeun mesin.Fittings kuningan mindeng dipaké dina hardware éléktronik kusabab kakuatan low sarta sipat beurat sarta dina rékayasa precision pikeun manufaktur bagian silinder.

Aplikasi Pikeun Bagian panggilingan Kuningan

Médis jeung Farmasi, Mobil, Militer, Hardware, Toys, Telekomunikasi jeung leuwih.Precision kuningan bagian panggilingan CNC ogé bisa dipaké dina panerapan Imah, Téknik sarta Plumbing.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami