• banner

Cina Adat SLA SLS résin 3D Printing Prototipe Bagian Service

Katerangan pondok:

Téknologi ieu dianggo dina perhiasan, sapatu, desain industri, arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), otomotif, aerospace, industri dental sareng médis, pendidikan, sistem inpormasi geografis, rékayasa sipil, sareng widang sanésna.


Rincian produk

Tag produk

Bahan

résin konéng

Suhu distorsi panas

7C gelar

Min ketebalan témbok

0,6 mm

Diaméter liang min

1 mm

waktos sampel

Sakitar 3 dinten

Adat

Salaku file 3D

Naon SLA 3D percetakan

Stereolithography (SLA) percetakan 3D geus jadi vastly populér pikeun kamampuhna pikeun ngahasilkeun-akurasi tinggi, isotropic, sarta prototipe watertight jeung bagian dina sauntuyan bahan canggih jeung fitur alus tur permukaan lemes.

Dina pituduh komprehensif ieu, diajar kumaha téhnologi percetakan SLA jalan, naha rébuan professional ngagunakeun prosés ieu kiwari, sarta naon nu peryogi kauninga pikeun neuleuman kumaha proses percetakan 3D ieu bisa nguntungkeun karya Anjeun.

Bagian-bagian SLA gaduh résolusi sareng akurasi anu paling luhur, detil anu paling jelas, sareng permukaan anu paling mulus tina sadaya téknologi percetakan 3D, tapi kauntungan utama stereolithografi aya dina fleksibilitasna.

Pabrikan bahan nyiptakeun formulasi résin SLA anu inovatif kalayan rupa-rupa sipat optik, mékanis, sareng termal pikeun cocog sareng standar, rékayasa, sareng termoplastik industri.

aplikasi pikeun percetakan 3d

Téknologi ieu dianggo dina perhiasan, sapatu, desain industri, arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), otomotif, aerospace, dental sareng médis.
industri, atikan, sistem informasi géografis, rékayasa sipil, jeung widang lianna.

Keunggulan 3D Printing

1.Custom 3D percetakan akurat keur CAD.
2.Online percetakan 3D delivers gancang gancang prototyping 1-2 poé.
3.SLA na SLS delivers rengse permukaan alus.
4.Strong, prototipe gancang jeung tungtung-pamakéan bagian.
5.Komplek géométri mungkin kalawan percetakan 3D.
6.Small MOQ leuwih ngahemat ongkos.

Bahan Utama pikeun percetakan 3D

résin photosensitive, nilon, lilin beureum, lem fléksibel, alloy aluminium, stainless steel ...

Bengkel pikeun percetakan 3D

Percetakan résin 3D disarankeun pikeun

1. Model kalawan rinci intricate atawa finish permukaan pisan lemes
2. Nyieun molds pikeun casting pikeun mempermudah produksi masal
3. Pabrikan sababaraha prototipe leutik dina hiji sési percetakan
4. percetakan 3D tina wangun organik kompléks
5. Intricately dirancang bagian dicitak 3D dipaké dina sagala rupa widang rékayasa precision


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami