• banner

AL 6061 Custom CNC Aluminium Machining Bagian

Katerangan pondok:

CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin sareng prototipe gancang pisan kalayan akurasi anu luhur, dina laju produksi anu luhur, bahan anu dianggo kuat sareng awét pikeun diuji.

CNC machining mangrupakeun subtract aionprosés manufaktur anu ngagunakeun puteran parabot motong-dikawasa komputer kawas drills, tungtung Mills, sarta péngkolan parabot pikeun miceun bahan tina blok solid bahan, kukituna shaping bagian.


Rincian produk

Tag produk

Senze Aluminium Machining

Salaku logam lightweight anu loba dipaké, bagian machining aluminium anu jadi pilihan loba industri.Kalayan sagala pangalaman machining urang, CNC aluminium geus kaahlian Senze salila sababaraha taun.Kauntungannana pikeun bahan aluminium: Alus rasio kakuatan-to-beurat jeung machinability Alus.

Urang difokuskeun manufaktur bagian aluminium precision non-standar jeung struktur kompléks, sarta komitmen ka delivering komponén kacida akurat tur konsisten ka klien kami.Urang terus investasi di parabot anyar jeung karyawan terampil pikeun mastikeun yén tim kami mertahankeun kaunggulan kalapa kuat.Urang ogé geus ngaronjatkeun proses machining aluminium pikeun ngaronjatkeun efisiensi sarta kualitas, sarta neruskeun minuhan kabutuhan produksi customer.plus langkung.Urang gancang bisa ngahasilkeun bagian machining CNC anjeun kalawan tolerances ketat tur sipat mékanis alus teuing.

Prototipe Aluminium Machined

Sateuacan manufaktur massal bagian aluminium, aluminium CNC prototyping mangrupakeun cara éféktif pikeun nanganan verifikasi design kompléks jeung nguji pre-produksi.Éta ngamungkinkeun anjeun mendakan sareng ngabéréskeun masalah langkung gancang sareng ngalih ka arah produksi.

Pabrikan Bagian Aluminium Adat

Upami anjeun peryogi bantosan dina proyék mesin aluminium khusus anjeun, kami bakal janten salah sahiji sumber produksi anu paling sanggup sareng hargana kalayan téknologi, pangalaman, sareng kaahlian.Palaksanaan ketat kami standar sistem kualitas ISO9001, sarta kombinasi prosés produksi efisien sarta rékayasa custom fléksibel ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun proyék kompléks dina waktos turnaround pondok tur nyadiakeun kualitas produk alus teuing.
Urang ogé nyadiakeun operasi perlakuan permukaan has pikeun bagian aluminium custom, kayaning anodizing, laser engrave, sandblasting, shot blasting, polishing, Éléktroforésis, chromating, powder blasting, lukisan, jsb

Bahan Aluminium pikeun machining CNC

alloy aluminium boga rupa-rupa sipat, kayaning kalenturan, weldability, kakuatan tinggi, résistansi korosi jeung beurat hampang, sarta perlakuan permukaan anodizing alus teuing.Kusabab béaya rendah sareng kabentukna, aluminium seueur dianggo di industri.Jinis kelas aluminium anjeun pamustunganana milih gumantung kana pamakéan dimaksudkeun bagian aluminium anjeun dina proyék manufaktur.
Ieu ngawengku: AL60061, AL6068, AL6063, AL7075, AL2024, AL5052 jsb.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami