Nyitak 3D

NAON ETA 3D PRINTING?

Percetakan 3D nyaéta prosés ngarobah desain digital anjeun kana objék tilu diménsi padet.Ngagunakeun laser dikawasa komputer pikeun ngubaran résin poto-curable cair, lapisan demi lapisan, pikeun nyieun prototipe 3D.

Manufaktur aditif atanapi percetakan 3D mangrupikeun masa depan manufaktur sareng muka dunya prototyping 3D sareng kamungkinan produksi gancang volume rendah.Senze Precision parantos nyayogikeun solusi percetakan 3D online langkung ti 10 taun.Prototyping gancang via SLA sareng SLS dipasangkeun sareng pangalaman éksténsif kami ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun suku cadang anu presisi tinggi, kualitas luhur unggal waktos.

APLIKASI Pikeun percetakan 3D

Téknologi ieu dianggo dina perhiasan, sapatu, desain industri, arsitéktur, rékayasa sareng konstruksi (AEC), otomotif, aerospace, industri dental sareng médis, pendidikan, sistem inpormasi geografis, rékayasa sipil, sareng widang sanésna.

KELEBIHAN 3D PRINTING

1.Custom 3D percetakan akurat keur CAD.
2.Online percetakan 3D delivers gancang gancang prototyping 1-2 poé.
3.SLA na SLS delivers rengse permukaan alus.
4.Strong, prototipe gancang jeung tungtung-pamakéan bagian.
5.Komplek géométri mungkin kalawan percetakan 3D.
6.Small MOQ leuwih ngahemat ongkos.

Bahan Utama pikeun percetakan 3D

résin photosensitive, nilon, lilin beureum, lem fléksibel, alloy aluminium, stainless steel ...

Surface finish pikeun percetakan 3D

Polishing, Anodized, Anodizing, Bead keusik blasting, Chrome plated, Bubuk coated, PVD palapis, Etching, titanium coated, vakum palapis, nikel plating, Séng plated, Chrome plated, Oksida hideung, jeung saterusna.

Bengkel pikeun percetakan 3D

Langkung poto bagian pikeun bagian percetakan 3D